vrijdag 25 maart 2011

Een ballonjas voor Joanne.


He, he de ballon jas (Roos 5006A) voor Joanne is af. Hier zijn deze week heel wat avonduurtjes in gaan zitten. De stof heb ik vorige week gekocht bij Kleurenmix.nl. Het is een fuchsiaroze taslan. Dus een echte jassenstof. Ik heb de jas gevoerd met een fuchsiaruitje. Omdat de stof best wel door de taslan heen scheen heb ik er nog een dun katoentje tussen gedaan. Op zich is de jas niet moeilijk in elkaar te zetten, maar de details gaf het meeste werk. Ik had bedacht om zelf pipingband te maken en dat tussen de deelnaden te zetten. Voordat je dat netjes, overal even gelijk hebt zitten, ben je heel wat uurtjes verder. zoals ik al een keer gezegd had kan ik nu ook bloemetjes haken , dus die ik nu als finally touch erop gezet. Ik moet zeggen dat ik wel een beetje trots op mijn jas ben. Hij is helemaal naar mijn zin en Joanne vind hem ook geweldig. Mijn man zei al: Hij is wel mooi, maar moet je niet eens met andere kleurtjes gaan werken dan roze? Joanne is nl. ook al 9. Maar zij grijpt elke keer naar roze, fuchsia en ik ook, dus we houden het nog maar even vol. Er komt vanzelf een tijd dat ze het niet meer wil.10 opmerkingen:

Riny zei

Ooooh Danielle wat geweldig om de ballonjas van Joanne te zien op je Blog.Ik vind het een plááátje!! Complimenten hoor. Wat heb je hard genaaid, want het was allemaal best veel werk lees ik. Ik snap goed dat Joanne kiest voor ROZE want het is ook mijn lievelingskleur. Lach niet want..mijn hobbykamer is helemaal ROZE,en ben echt al wat ouders dan 9jr:-)haha Veel plezier met de jas! Daar mag ze vast niet mee buitenspelen:-) Veel groetjes van Riny

Crea Annemieke zei

Ik vind dat je het wel verdiend hebt om een poosje buiten te vertoeven. Wat een prachtige jas, geweldig dat rose. Veel werk aan geweest. Vroeger deed ik ook altijd als eerste het huishoudelijk werk en als ik dan wilde gaan zitten was de zon weg!!!!! Heb ik nu spijt van. Maar ja ik woon in een groot huis met tuin en dan is er altijd zoveel werk, zeker met kleine kids om je heen. Dat is ook al over.
Daaaaag Annemieke

d'Boederie zei

Wat een plaatje van een jas,en de details waar veel werk in zit geven het wel net dat beetje extra's!!En ze is pas 9 jaar toch...dan is een roze jas nog helemaal mooi hoor.Wie weet blijft het wel haar lievelingskleur.Veel plezier met dragen!groet

Lilian zei

Prachtige jas geworden zeg, heel leuk met die pipingbandjes en gehaakte bloemetjes!! De achterkant is ook al zo leuk, heel mooi!!

Elise zei

Wat een werk moet dat geweest zijn van alleen het band al! Je hebt er wel eer van, want het is een hele mooie jas!!

Blomkes zei

Mooi gemaakt hoor! Leuk detail ook de zelfgemaakte pipingband, past perfect bij de knoopjes.

Groetjes, Elske

Mama C zei

Wat een schitterende jas heb je gemaakt, mijn complimenten!!

Hannie zei

Je hebt echt eer van je werk hoor, hij is super mooi geworden, echt heel leuk. En zolang je dochter roze nog leuk vindt, zou ik er maar niet moeilijk over doen ;-)
Groetjes,

Chris zei

Een geweldige jas, Prachtig.

Mijn dochter is 13 jaar en haar lievelingskleur............ nog steeds roze.Groetjes Chris

Anoniem zei

Hallo Danielle,

Het jasje is erg mooi!
Ik ben op zoek naar het patroon, kun jij mij er aan helpen?

Met vriendelijke groet,
Geralda van Keulen