dinsdag 26 april 2011

Elodie, zonder mouwen, met striklintenVoor Joanne heb ik een heerlijke zomerse Elodie gemaakt. Bij haar in de kast ontbreekt het nog aan zomerjurken. Dus een rozenstof uit mijn voorraad gepakt. Hard getwijfeld met welke stof ik het wilde combineren. Het is dus een witte stof met ruches geworden. Ik had op de blog van Collie-Collie gezien dat ze dit patroon een keer zonder mouwen had gemaakt en dat leek mij wel een goed idee. Ik heb een rits in de zijnaad gezet maar dat had niet gehoeven, ze kan hem met rits dicht makkelijk aan.Voor niet zitten tobben dus  De onderkant van de jurk heb ik afgemaakt met een wit kantje.  Vandaag kan ze hem gelijk aan aan naar haar tante bij wie ze gaat logeren. Weer een dochter blij gemaakt!

7 opmerkingen:

Collie-Collie zei

Ik zie het al hoor. Ze staat niet meer stil als ze het jurkje aan heeft, hahaha!!

Leuk hè, zo zonder mouwtjes... Bridget heeft hem ook heel graag aan. En als het koud is een shirtje eronder of een bolerootje eroverheen.

Groetjes, Collie

Sabine zei

Wat is dat weer een mooie Elodie geworden! En wat ga jij snel, zeg!!! Hoe doe jij dat toch? En steeds zo mooi afgewerkt!

groetjes,
Sabine

Cindy zei

Erg leuk deze Elodie zonder mouwen! Leuke stoffencombi! Inderdaad niet meer twijfelen de volgende keer....Is niet nodig, je maakt altijd zulke prachtige dingen!
Groetjes Cindy

Elise zei

De jurk staat je dochter heel mooi!

Let zei

Heel knap weer, Daniëlle!
Je kids mogen blij zijn met zo'n crea-mama ;-)

Groeten, Aletta

Riny zei

Je hebt weer een prachtige jurk voor Joanne gemaakt.En dat in de vakantie van de kinderen.
Je dochter straalt helemaal in haar nieuwe jurk. Ze kan er heerlijk in "draaien" Creatief dat je het model zonder mouwen hebt gemaakt. Helaas nu een beetje koud zonder shirtje. Heb je er nu foto bijgezet dat Joanne een shirtje onder de jurk draagt? Of ben ik nu in de war....haha.
groetjes: Riny

Danielle zei

Hoi Riny, idd. stond er eerst een andere foto zonder shirt. Maar ik was de flits vergeten en heb later nog even nieuwe fotos gemaakt en 1 daarvan erij gezet. Toen droeg ze er dus inmiddels een shirt onder.
groetjes Danielle