maandag 2 mei 2011

Lief jurkje of mooie nachtpon?!


Ik heb de jurk even bij Joanne aangedaan om het effect van deze jurk te zien. Hij is dus niet voor haar maar voor haar 1,5 jaar jongere zus die nu logeren is!
Sjonge jonge, ga ik nu weer de mist in met combinatie patroon en stof? Ik heb al een tijdje een lief lichtblauw tricot ruitje liggen. Hier zocht ik altijd nog iets bij. Vorige week liep ik tegen een mooie coupon van de Stenzo's aan wat er in mijn gedachte heel goed bijpaste. Thuisgekomen gekeken en het was perfect. Nu wilde ik voor Marinka weer een jurkje maken omdat de jurk van de vorige post niet draagbaar is voor haar. Ik heb Roos 5011 erbij genomen. En voor de onderrok niet de overslag genomen maar twee keer de achterkant. De overslag zit nu gewoon vast aan de zijnaden en tussenuit heb ik strikbanden voor op de rug gestikt. Zoals je van mij misschien al gewend bent heb ik ook weer ruches gebruikt. Had ik bij een ander jurkje ook gezien en vond dat zo leuk. Maar nu is de jurk maatje 128 af en ik heb hem op een hangertje gehangen en kijk er na, en denk bij  mezelf: Is het nu een leuk lief jurkje of gaat het meer door voor nachtpon? Het antwoord op die vraag weet ik woensdagavond want dan is Marinka weer terug van logeren.

5 opmerkingen:

Made by mama zei

Ik vind het een prachtig jurkje. Zonde om dit als nachthemd door te laten gaan.

Judith zei

Dit is echt GEEN nachtpon! Ik vind het ook een prachtig jurkje.


Groetjes Judith

Let zei

Nou Daniƫlle, ik sluit me aan bij m'n voorgangsters...
Dit is gewoon een super jurkje ;-)
Beetje sund om daarmee onder de wol te kruipen...
Maar wie weet welke mening je dochter zelf heeft?
Dat zal bepalend zijn misschien?

Groetjes, Aletta

Cindy zei

Wat een lief jurkje! En ook naar mijn idee absoluut geen nachtpon! Erg leuke stofcombi! En lief met dat strikje als detail!

d'Boederie zei

Ik weet niet goed wat ik moet zeggen...de stoffen matchen perfect bij elkaar,incl het bandje,en op het hangertje is het een dotje.Op model iets minder,misschien inderdaad wat weghalen aan ruches en wat mee kleur toevoegen zoals ik op Sancho las.Om hiermee in bed te kruipen is wel heel jammer!Maar jij lost het wel op,zeker weten,succes!