vrijdag 13 mei 2011

Nachtponnen, shirt Jongste zoon en herinnering give-away!

Gisteren een berichtje geplaatst met een shirt voor Jelle, maar door kuren van Blogger is mijn berichtje foetsie, dus nu ga ik de foto's er nog maar een keer opzetten, want ik hou graag  m.b.v mijn blog bij wat ik zoal maak.


Vandaag ben ik ook weer in de weer geweest met mijn naai- en lockmachine. ik heb nl. nachtponnen gemaakt voor Joanne en Marinka. Voor de winter hebben ze genoeg warme pyama's, maar voor de zomer niets. Ik kan dan wel naar de winkel rennen en snel kopen, maar aangezien mijn stoffenvoorraad groot is wil ik zo veel mogelijk uit voorraad naaien. Ik heb de Ottobre 2009 nr6 gebruikt. Een mooi patroon vind ik. Ze zaten ook zo in elkaar. Ik heb de naden naar buiten gelockt en toen doorgestikt om de deelnaden te benadrukken. Ja, al met al goed geslaagd. Ze zijn gelijk in gebruik genomen.


Gisteren heb ik nog even een herinnering over mijn give-away op mijn blog gezet. ik heb er toen nog 2 reakties bij gehad, maar door de kuren van Blogger zijn ze weer verdwenen. Dus nog een keer: heb je nog interesse in een tuniek, ballonachtig, schuine ruit, rood, maat 140 : kijk dan even een paar berichtjes terug en je kan nog tot morgen reageren!

2 opmerkingen:

Collie-Collie zei

Mijn berichtje was ook geheel verdwenen, gelukkig ging het over de vakantie en stond het in Word, pfew!!

Wat een leuk shirt heeft je zoontje aan. Lekker stoer, hè!

Groetjes, Collie

Riny zei

Woww..Prachtig marine shirt heb je gemaakt voor Jelle.Het halsboorde vind ik zo grappig en de stofjes leuk verwerkt. De aanhouder wint. Complimenten Danielle.Mooie nachtponnen ook. Eigenlijk te mooi om er mee naar bed te gaan:-)
Fijne dag...veel groetjes, Riny
PS Hopenlijk laat Blogger ons niet meer in de steek