woensdag 25 mei 2011

rode stippenshirt en strokenrokje voor Middelste dochter


Gisteren had ik zin om gewoon eens iets lekker simpels en snel klaar te maken. Ik kwam uit bij een shirtje. Ik besloot eens een keer geen antonia te maken want dat model weet ik onderhand wel. Ik kwam uit bij het Funky Sisters shirt uit Ottobre 3 2010. Hij heeft een mooie halslijn en iets gerimpelde mouwtjes. Uit mijn stoffenvoorraad heb ik een vrolijke stippentricot genomen. en een effen rode tricot voor erbij


Ook had ik nog een leuke strijkapplicatie liggen die er perfect bij kon. Uiteindelijk is dit dus een mooi shirtje voor Marinka geworden. Toen ging het eigenlijk ook kriebelen om er gelijk maar een bijpassend rokje bij te maken. Maar welke? Ik heb al verschillende strokenrokjes op blogs zien passeren die uit de Bizzkids zomer 2009 (?) komt. Die vind ik keer op keer zo leuk om te zien dat ik die dus ook gemaakt heb. In de combi rood met wit. Het set staat Marinka erg goed.Ze was er erg blij mee maar zei wel dat ze niet verliefd was! (met het oog op de applicatie op haar shirt!) Het rokje is een beetje kort voor mij doen maar het staat ze wel lekker pittig

Oh ja, ik waardeer het altijd heel erg als ik reacties krijg op mijn creaties en ik doe dat ook regelmatig terug op de blogs die ik volg, maar helaas lukt het me nu al 3 dagen niet. Waarschijnlijk kuren van Blogger!

14 opmerkingen:

Judith zei

Mooi setje! Staat haar super. Rokje is misschien wat kort, maar dat kan voor een meisje van haar leeftijd nog best vind ik.
Blogger doet inderdaad vreemd. Ik kon gister weer geen berichten plaatsen. Kijken of deze reactie nu wel lukt.

Groetjes Judith

Vlijtige Lies zei

Mooi setje!en leuke applicatie:).Ja het is elke keer wat met Blogger.Rood met wit blijft gewoon heerlijk vrolijk en zomers!

MissFrodo zei

Leuk leuk leuk!

Zussies zei

Wat een leuke frisse set, staat Marinka goed!!

@Let zei

Lekker fris stelletje, Daniëlle.
Jij draait je hand nergens voor om volgens mij :-)

Blogger deed volgens mij idd raar de afgelopen dagen, ik kon ook bij sommige geen reacties plaatsen. Dan lijkt het net of je niet (meer) meeleest, maar dat is niet zo!

Hoop dat blogger deze reactie wel neerzet :-)

Groeten, @Let

@Let zei

Y E S gelukt!

Nu maar hopen dat alles weer werkt zoals wij willen hé...

Doei, @Let

Corine van Toor zei

Zo leuk! Helemaal mijn smaak (zoals zoveel dingen die je maakt), vind rood met witte stippen zo leuk. Ik had dit patroontje pas voor de kleintjes gemaakt, maar die had je denk ik al wel gezien. Zie dat jij stroken afwerkt met biasband (?) dat is ook nog wel een ideetje, scheelt weer zigzaggen (zonder een locker in mijn geval). Leuk ook in een grotere maat. Ga misschien voor Anna ook nog wel aan de slag.. ik heb trouwens ook het baretje gemaakt. ik laat hem binnen kort wel zien op mijn blog..super!

Kaatje zei

Schitterend setje zo!

~THEA~ zei

Leuk setje!

ook een leuke foto, vooral die kleine meid die erbij staat. Beetje verlegen of lijkt dat maar zo?

Prblemen met blogger had ik ook, maar ik heb de oplossing gevonden!

Groetjes Thea♥

Collie-Collie zei

Wat een ontzettend vrolijk setje heb je gemaakt. Stippen en ruitjes blijven altijd leuk hè!

Groetjes, Collie

Riny zei

Hé hé..Blogger doet het weer, gelukkig maar want wat zouden we zijn zonder he? hahaha
Ik wil zo graag tegen je vertellen dat ik het nieuwe rokje en stippen-shirt heel erg vrolijk vind staan bij Marinka.Mooie details ook met die rimpels en ruches. De applicatie past er heel mooi bij.Je hebt weer niet stilgezeten Danielle.Misschien zie ik het setje binnenkort wel live?:-))
groetjes: Riny

~THEA~ zei

Hoi Danielle,

Vergat ik bij mijn vorige reactie nog te vertellen dat ik het shirtje zo leuk vind!

Ik heb ook nog rood stof liggen, wel met een zwart bolletje! Misschien iets voor mijn kleindochter.

Over de reacties, het stond in mijn laatste logje beschreven, maar ik zal het hier nog even uitleggen.

Als jij je aanmeld bij blogger staat er een vakje dat je kunt aanvinken.Daar staat:aangemeld blijven. Dit vinkje haal je weg,dat is alles!!

Het ligt uiteindelijk aan blogger, maar voor zolang, omdat het anders niet werkt, is dit een prima oplossing!!

Fijn weekend, groetjes Thea♥

Ellen zei

Een leuk vrolijk setje en leuk zo met die applicatie.

Groetjes Ellen

applicatie enzo zei

Wat leuk om al bloggend een van mijn eigen applicaties tegen te komen ! Het is een heel mooi totaal plaatje geworden, staat haar ook prachtig.

Groetjes Sandra