woensdag 14 november 2012

Weer allemaal rimpelrokken en een rokje Roos4009

Afgelopen 1,5 week echt heel veel rimpelrokken gemaakt. En als je je eigen afvraagt of ik het nou eens niet zat word: Nee hoor, blijf het leuk vinden. Ik heb een hele reeks op de foto gezet, alleen de gedraaide rokken niet, want zonder model, ziet het eruit als een zak. Ook nog een rokje Roos 4009 gemaakt. Blijft een leuk patroon.

11 opmerkingen:

sarina zei

nou ik vroeg me inderdaad af, wordt je het nog niet zat! gelukkig maar, en het is toch iedere keer een andere stof! Ik vind het zelf namelijk niet leuk om steeds achter mekaar het zelfde te maken!
je kunt bijna wel een winkeltje beginnen!
groetjes sarina

Vlijtige Lies zei

Petje af hoor,ze zouden mij echt m'n keel uitkomen, steeds het zelfde...pffff Gelukkig is de stof steeds iets anders, en ik vraag me alleen af blijven die rimpelrokken nog steeds in de mode? Doorgaans verzinnen ze elk seizoen wel iets anders ? Ik zie je straks,groet Arjo

Hannie zei

Vind je rokken erg leuk weer!
Maak jij ze op bestelling?

Danielle zei

Hoi Hannie, ja, dit zijn allemaal bestelde rokken.

By Ieke zei

Whaha, wat ik me dan weer afvraag, kun je een rimpelrok al met je ogen dicht maken:-) Nee, gekheid natuurlijk. Als je klanten er maar blij mee zijn, dan is het allemaal fijn werk om te doen, toch?

Anoniem zei

Het blijven ideale rokken om te dragen en te maken!Ik vroeg me af waar je al die leuke print stoffen van tricot vind. Ik kan het bijna nergens vinden in katoen/ elestan.

Groetjes Deborah

julia zei

ze blijven leuk

Wilja zei

Wat een lijst met rimpelrokjes zeg! knap hoor dat je in zo'n korte tijd, zoveel rokjes kan maken.

groetjes Wilja

sarina zei

ik heb je een award gestuurd, zie mijn blog

Hannie zei

Hoi Danielle,
Ik kreeg een Award, en die heb ik weer doorgegegeven, o.a naar jou! Jij bent zo creatief en je hebt een leuke blog!
Kom even bij mijn blog langs, om te kijken, wat je er mee 'moet' doen. Enne...ik ga gauw een stofje opzoeken voor een rok, Leuk!
Groetjes Hannie.

Anoniem zei

Wat een heerlijke rokken/rokjes! Heb je een bron van de patronen of doe je ze gewoon maar zo uit het hoofd?
Heb laatst een rimpeljurj aangekocht, heerlijk zit die! Zou er zelf graag eens eenvrokje van willen proberen te maken. Ik hoop dat je een tip voor me hebt!
Alvast dank je wel en natuurlijk gezegende feestdagen!