vrijdag 16 juni 2017

2 keer pam top LMV en babyjurkje...

Vandaag maakte ik weer een keer de pam top uit de La Maison Victor van jan/febr 2016. Echt een topper vind ik. Een tijdje geleden pakte ik het patroon er weer bij voor mezelf en maakte er 1 in het donkerblauw van soepelvallende gladde stof en 1 in een petrol/groenachtige kleur. Hier heb ik al veel plezier van gehad. Oudste dochter had ik er ook 1 beloofd van een blauw/witte ruit stof. Vanmiddag er eindelijk eens aan begonnen (ik heb me een schop onder de kont gegeven, naar mijn idee zit ik allemaal op het internet naar andermans naaisels te kijken, krijg steeds meer plannen en voer uiteindelijk niets uit, grrr.) Toen ik begonnen was, moest hij natuurlijk gelijk af en zie: daar is hij, ik vind hem helemaal leuk en dochter ook!

oeps, ik had misschien toch even iets moeten strijken...

En nog een babyjurkje, gemaakt voor mijn nicht waar een dochtertje geboren is.

9 opmerkingen:

Anoniem zei

Erg leuk! Toevallig zocht ik juist zo'n soort patroon voor een glad, dun stofje. Ben inmiddels iets anders aan t maken, maar ik onthoud 'm wel.
Groetjes,
Gerda

Mijn Crea Brouwerij zei

Leuk gedaan allemaal!

Lydia Kant zei

Zo herkenbaar... veel rondneuzen om inspiratie op te doen en te weinig tijd om alle ideeen uit te voeren! De tops en het jurkje zijn leuk geworden!

Groetsels zei

Hele leuke Tops. Vooral die ruit. Super mooi. Ik kan trouwens de kleur van die van jezelf ook wel waarderen.

Mama C zei

Herkenbaar, dat rondkijken en zo de kostbare freubeltijd voorbij zien gaan. Ik vind de tops erg leuk, ga gelijk kijken in welke nummer deze stond.

Mariette zei

Superleuk, ik ga straks de bewuste lmv erbij pakken, eens beter kijken naar het patroon. Lijkt me leuk voor de zomerse lapjes die ik heb liggen. Jouw versies zijn prachtig!

Alienke V zei

Owww wat is die zwart/witte top gaaf!
Erg mooi!
En ja dat is zo herkenbaar dat je vooral naar andermans creaties zit te kijken....dat kost soms zoveel tijd. Maar is erg inspirerend!

Crea Roosje zei

Prachtig geworden zeg!
en dan van dat glij stof,vind dat altijd zo vevelend naaien,maar ik hoor je er niet over dus...
maar jij kan alles zo zelfs zo'n lief baby jurkje genaaid ,leuk geworden
toch gelukt zie ik!!
lieve groeten Esther

Anoniem zei

Leuke tops en een schattig jurkje. Super. Wat jij noemt over rondsnuffelen bij andermans naaiwerk komt mij helaas ook bekend voor. Gelukkig zijn we daarin niet alleen DaniellešŸ˜‰
Groetjes, Marjolein