maandag 19 juni 2017

polkadot rokje en bijpassend shirt...

Op de naaidag begon ik al met rood met witte stippen rokje voor de jongste dochter. (patroon uit B inspired) Die week maakte ik het ook af, maar zoals ik in de vorige post schreef ben ik veel aan het kijken kijken kijken en maak naar mijn idee te weinig. Als je zoiets opschrijft helpt het vaak wel weer even,haha. Vanmorgen toen ik alles aan kant had in huis, gelijk stofjes , machine en patroonblad erbij gepakt en heerlijk buiten zitten naaien. Ik maakte een eenvoudig shirt met aangeknipt mouwtje uit de Ottobre 3-2013. Vanmiddag liet ik de silhouette cameo nog een applicatie snijden en wat heerlijk: ik heb weer een compleet setje erbij voor dochterlief. Net gelijk op de foto gezet voordat ze het zwembad inplonsde.

afgewerkt met leren pipingband

9 opmerkingen:

Anoniem zei

Wat een gezellig setje is dat geworden. Echt een zomerset. Je hebt nu de vaart er wel in ja. Buiten naaien vind ik ook heerlijk maar wel altijd een gedoe voor je zit.
Groetjes, Marjolein

Anoniem zei

Wat een mooi stelletje! Zo leuk afgewerkt met pipingband en dat shirtje ook zo leuk gedaan, complimenten!groet, Lucie

Katja (@Yane) zei

Wat een vrolijk setje!

Lydia Kant zei

Wat een leuk setje!

Groetsels zei

Oh, dat is leuk geworden! Ik zie je nog "staan" achter je locker met dit rokje in je handen. Leuk shirt ook, met het vogeltje!

Crea Roosje zei

Een vrolijk setje voor je dochter,
mooi gedaan vooral zo afgewerkt en lekker buiten genaaid!
Zomerse groeten van Esther

Vlijtige Lies zei

Schattig setje. En naaien is hobby toch, geen moeten? Ook al herken ik het gevoel wel hoor. Geniet van het mooie weer. Groetjes.

Sjoukje zei

Wat een prachtige zomerse set .zo leuk te zien zulke setjes echt nog voor een meisje en vrolijke kleuren .
Mooi model rokje ,zo te lezen heb jij de turbo er in Danielle .
Warme zonnige groetjes ,van Sjoukje

Onder de knotwilg zei

Wat een leuke combinatie zo! Dat shirtje is ook echt leuk met dat vogeltje en strikje. Jij hebt wel veel plezier van je cameo, hé?!