vrijdag 2 juni 2017

Verslag van een superleuke naaidag...

tasjes klaargemaakt
Goedemorgen, nu eerst gaan zitten voor een verslag over de geweldige naaidag van gisteren. Wat is het super gegaan. De dag begon om 9:00 uur , toen druppelde de eerste vrouwen ook gelijk binnen . Om 10:30 sloot de laatste aan (sommige kwamen van heel ver!! en hadden de nodige file) en hadden we een zaal vol met 30 dames en heel veel machines! Alles werd gelijk geinstalleerd en het naaien begon al vlug, ondertussen werd er gezellig gekletst, gelopen, stofjes en patronen gesnuffeld bij de weggeefhoek, natuurlijk koffie en thee met wat lekkers gepakt. gedurende de dag door hoorde ik niets als lof en of die niet vaker georganiseerd kon worden. Hier had ik natuurlijk al over nagedacht en had ook al een vragen lijst opgesteld die de dames eind van de dag hebben ingevuld over het 1 en ander. Daar kwam bijna unaniem uit: liefst 2 keer per jaar, zelfde locatie, zelfde aantal qua plaatsen, anders word het snel te massaal. Dus dat gaan we zeker doen. Er komt een vervolg! Ik ga dit elk jaar in het voorjaar en najaar organiseren. Tegen de tijd dat ik meer weet vermeld ik dat op mijn blog en op de facebookgroep van Sancho. Als er nu veel meer aanmelding dan plaatsen zijn overweeg ik om het 2 dagen achter elkaar te doen. (maar dat zijn gedachtenspinsels...) Natuurlijk wil ik ook de sponsors van die goodiebag heel hartelijk dank zeggen voor de leuke dingen die zij schonken voor de goodie bag : fournituren.nl , stoffenfeest , kleurenmix, naaiplezier , atelieraveniratelier yanda , stoffenkraam
herberttextiel (heeft tegenwoordig ook een fourniturenwebshop! , vergat ik gisteren te vermelden)  en driessenstoffen +  joyfits die stoffenpakketjes schonken om weg te geven. Super, zo leuk om mensen na afsluiting van een heerlijke dag nog zo'n tasje mee te mogen geven!!
 
Dames, jullie allemaal bedankt voor jullie komst, gezelligheid, baksels, aardigheidjes die van jullie kreeg, ook voor de tips (ik heb ook weer wat dingetjes geleerd)
En voor de dames met een blog: ik zou het erg leuk vinden als jullie je eigen verslag van de naaidag ook op je blog zetten, ook de foto van de inhoud van de goodiebag is super, maar let even op de kortingscodes... (Deze zijn natuurlijk maar 30x beschikbaar...)
 
O ja, ik heb diverse fotooos geplaatst, sta je erop en je wilt niet op het internet, mail me even, dan verwijder ik de foto.

 

tafel met weg te geven stofpakketjes en de namen van de sponsors

koffiehoek

druk in bedrijf
snuffelhoeklunch

winnaar stofpakketje

en nog een winnaar

en ik mocht ook wat mee naar huis nemen: Lief!


inhoud goodiebag


15 opmerkingen:

Mama C zei

Klinkt als een hele geslaagde dag! Ik zie nu dat mijn plaatsgenoot er ook was, onthouden voor een volgende keer, misschien kunnen we dan wel carpoolen!
Ik hou je berichten in de gaten.

Groetsels zei

Danielle, vanaf deze plaats nogmaals super bedankt! Het was een heerlijke dag! Fijn dat er meer dagen gaan komen!

elsa zei

Het ziet er heel gezellig en creatief uit! Ik kijk uit naar de volgende dag...Knap van je dat je het allemaal georganiseerd heb!

Anoniem zei

Danielle, ik weet niet hoe het bij jou en de anderen is, maar ik ben nog aan het nagenieten. Het was een geweldige dag. Heel gezellig met elkaar. Ik heb ook wel het een en ander aan tips gekregen die ik zeker ga gebruiken. Leuk om mensen "achter" de blogs te ontmoeten. Ook ben ik aan het nadenken om een eigen blog op te zetten. Toch wel leuk om zo je naaiwerk te laten zien. Nogmaals hartelijk dank voor het organiseren en de volgende keer hoop ik weer van de partij te zijn.

Groetjes, Marjolein

Mijn Crea Brouwerij zei

Dat ziet er heel gezellig uit! Leuk!

Firewoman zei

Oh dat ziet er super uit. Wat had ik graag willen komen. Hoop dat de volgende keer beter uitkomt met vrij vragen.

Crea Roosje zei

Het was echt een super leuke geslaagde naaidag!
Ga er zeker ook een blog over schrijven...
bedankt voor alles ook de luch zo met elkaar heel gezellig en leul om elkaar te ontmoeten en tips met elkaar uit te wisselen!
lieve crea groeten van Esther

Klazina zei

Het was in 1 woord geweldig! Supergezellig en erg goed geregeld. Zeker voor herhaling vatbaar.
Nogmaals bedankt voor het organiseren en de volgende keer hoop ik er weer bij te zijn!
Gr, Klazina

Marleen zei

Wat zag dat er gezellig uit. Je hebt wel eer van je gedachtenspinsels.

Groetjes,
Marleen

Unknown zei

Ook van mij erg bedankt! Ik won een pakketje van joyfits. Wat een prachtige tricot is dat zeg! Ik heb er vandaag al een jurk voor mn zus van gemaakt! Groet, Rineke van de Kamp

Irma zei

Het was een superleuke dag! Danielle, heel erg bedankt voor de super organisatie. Op naar de volgende naaidag! ;-)
Heb nog even een blogje gemaakt over mijn deelname:
http://naaiplezier.blogspot.nl/2017/06/naaidag.html

Corry Willems zei

We hebben genoten!

Danielle zei

Ha Rineke, wat ben jij snel, leuk dat je al een jurk hebt gemaakt. Ik had de foto met je gewonnen stofjes niet gepubliceerd, ik wist niet of je het wilde

Anoniem zei

Het was een reuze gezellig (naai)dag, alles was goed georganiseerd.
Was blij dat ik er bij kon zijn.
Groetjes Hanny

Vlijtige Lies zei

Wat zal jij het druk gehad hebben met de voorbereidingen in je ééntje. Maar niet voor niets zie ik. Wat leuk al die dames bij elkaar,met dezelfde hobby.Op naar een volgende dag! Maar eerst vakantie.Gr.