maandag 31 januari 2011

Een knoopshirt en een knoopjurk uit de Knip 2 ,2011


Ik ben weer 2 kledingstukken rijker en heel tevreden! De knoopjurk uit de nieuwste Knip vond ik zo leuk dat hij gelijk op mijn lijstje kwam om ooit te maken. Maar dan wel als shirt want jurkjes staan mij niet niet denk ik altijd. (Ik heb er geen 1 en heb ze ook nog nooit gepast) Toen ik een vrijdag een leuk couponnetje zag hangen bij de Stoffenkraam voor 3 euro 50 dacht ik gelijk weer aan mijn knoopshirt. Dus vrijdag begonnen, maatje 42 heb ik uitgeradert en geknipt. Nadat hij een zaterdag in elkaar zat vond ik de schouders wel een beetje raar zitten, waarschijnlijk doordat ik een maat te groot genomen heb. Dus daar heb ik nog wat vanaf gelockt.Daarna was ik met  dit shirt  blij. Later bedacht ik dat ik toch eens een jurk zou gaan proberen. Ik heb genoeg rekbare stof in de kast liggen wat ook niet alles gekost heeft. Vanochtend de jurk geknipt in maat 40 en in de uurtjes dat de kleintjes op bed lagen vanmiddag in elkaar gezet. Dat ging als een trein. (Scheelt natuurlijk dat ik nu goed wist hoe de knoop moest) En ik moet zeggen: Ik ben weer tevreden!! Ik draag dit jurkje wel met een riem en een spijkerjasje. En misschien straks na het voorjaar toe dat ik het jasje durf uit te  doen. Eerst maar eens proberen wat minder buikje te krijgen!

11 opmerkingen:

Rianne zei

Nou ik kan je zeggen een jurk staat je goed hoor!!!
Vind ze allebei erg eluk geworden. Ik ga van de week de jurk eens uittekenen en naaien als ik geschikte stof uit mijn kast heb weten te kiezen.

Daniƫlle zei

hoi Danielle
ik moet je zeggen die jurk staat je onwijs goed!! Ennehh... dat buikje moet je je maar niet druk over maken... je hebt 4 prachtige kinderen!!
Groetjes Danielle ;)

Diana zei

De jurk staat je heel goed! Ben ook verliefd op het model en zeker op de streepjes (blauw/wit).
Lekker dragen die jurk!
Groetjes Diana

plukdedagsandra zei

Zo'n knoopshirt vind ik ook wel tof om te dragen.

Riny zei

Wat staat het shirt je beeldig Danielle.En zo mooi slank ben je in je Bretonse jurk.Zo zie je maar dat een streep in de breedte niet perse dik hoeft te maken.Mooie ceintuur en laarzen,je ketting maakt het helemaal leuk.College Style aanwinst?
Ik kom eens bij je in de leer voor die knoop hoor. Heb al eens bij een vorig shirt met zo'n knoop de moed opgegeven.Maar hij is wel leuk.
lieve groetjes van Riny

Hennie zei

Ziet er allebei heel mooi uit. Heb je dat shirt van het jurkpatroon gemaakt? Of heb je daar een ander modelletje voor?
Ik zou zeggen: gauw nog zo'n mooie jurk maken. Staat geweldig en zit heerlijk en makkelijk!
Groetjes Hennie

Daniƫlle zei

4 kinderen... sorry!! Nou met 5 kinderen mag je helemaal trots zijn!!!
Groetjes danielle

Corine van Toor zei

Wat een mooi resultaat! Staat heel leuk!

Danielle zei

Hoi Danielle,

Je knoopjurk en shirt zien er erg leuk uit. De jurk staat je goed, gewoon nog 1 maken!

Groetjes,
Danielle (het wemelt hier van de Danielle's)

Sabine zei

Goh zeg, beiden staan je super!!!! Heel erg mooi, zowel het shirt als het jurkje! En je hoeft je helemaal niet te schamen over je buikje, hoor! Dat valt reuzegoed mee! :-)

Groetjes,
Sabine

Zussies zei

Ik vind ze ook allebei goed staan, gewoon dragen hoor, niks mis mee!!