maandag 20 juni 2011

2 blousjes uit de nieuwste knippie voor Jongste zoon...


Jongste zoon  is eigenlijk de enigste hier in huis die echt nog wat nodig heeft qua kleding. Hij groeit hard en regelmatig zijn er diverse kledingstukken te klein geworden. Op het stoffenspektakel had ik 3 mooie ruitjes gekocht(volgens de marktkoopman van Riverwoods)Dus ik besloot met deze stofjes in mijn achterhoofd blousjes te gaan maken. Ik heb het patroon uit de nieuwste knippie gebruikt.Een blousje met een westernpas! Voor dit blousje en voor het patroon van een meidenblousje heb ik echt deze knippie gekocht. Blousjes zijn favoriet bij mij om te dragen. De kraag zit op een losse staander i.p.v 2 in 1 wat je vaak ziet, dus dat vond ik ook wel super. Eigenlijk zaten ze zo in elkaar en kwam ik geen moeilijkheden tegen. Alleen viel het mij op met het schuinknippen van de bovenpas dat de rechterkant voor anders is dan de linkerkant voor. Ik dacht dat ik iets verkeerd had gedaan, maar in de Knippie is het ook zo. Ik heb maat je 86 gemaakt. Het was moeilijk om Jelle op de foto te krijgen, want hij mocht even uit de box van mij en hij kroop van hot naar her en zat geen moment stil. Dus ook maar even wat fotos zonder model erbij.

9 opmerkingen:

Vlijtige Lies zei

Wederom petje af!Blousjes zijn bij mij niet bepaald favoriet om te maken!Bij jou lijken ze wel gekocht!Groot gelijk dat Jelle de benen nam,zou ik ook doen...:)

Blomkes zei

Wat een lekker ondeugend koppie! De blousjes zijn mooi geworden hoor! Inderdaad erg netjes uitgevoerd.

groetjes, Elske

Sabine zei

Je kleinste schat ziet er weer supermooi uit! De blousjes staan hem écht heel mooi en inderdaad, het zijn heel mooie stofjes!

groetjes,
Sabine

Riny zei

Jelle vindt het maar wat leuk dat je zulke mooie blousjes hebt genaaid.Mag ie lekker even uit de box om op de foto te gaan:-))
Prachtig genaaid,en de ruitstofjes zijn lekker stoer. Je hebt alles heel mooi doorgestikt, en een leuke badge op het borstzakje gezet.
Leuk gemaakt Danielle....complimenten hoor.
groetjes: Riny

Mama C zei

Mooi gemaakt weer!

Corine van Toor zei

Hier weer het bewijs dat jongenskleding ook leuk kan zijn om te maken ;)

Diana zei

Super mooi gemaakt, mijn complimenten!

Bonte Tante zei

Wat een stoere blousjes!! Heel mooi gemaakt! Als je zou zeggen: zelf gekocht i.p.v. zelf gemaakt, dan geloof ik dat ook!

Groetjes Ingeborg

@Let zei

Top overhemdjes!
Ik sluit me aan bij m'n voorgangsters die je alle lof al toegezongen hebben :-)

Groet, @Let...♥