donderdag 23 juni 2011

Blousje voor Middelste dochter uit de nieuwste Knippie


Nadat ik voor Jelle 2 blousjes uit de nieuwste Knippie heb gemaakt, ben ik gelijk verder gegaan met een blousje voor Middelste dochter uit diezelfde Knippie. Ik stond ervan te kijken hoeveel losse patroondelen ik had! Gigantisch.(O.a ook dubbele pasjes voor en achter) Maar ze zitten nu allemaal aan elkaar en het is een leuk blousje geworden vind ik zelf. (Middelste dochter wat minder geloof ik, maar hopenlijk verandert ze nog)

Ik had de blouse voor het grootste gedeelte in elkaar, maar nog geen mouwen en kraag. Tussendoor heb ik toen even gepast bij Middelste dochter en die vond het dus een jongensblouse!? Ik haar proberen om te praten, maar dat lukte slecht, dat komt ervan als je allemaal roze en rood naait voor je meiden. Maar goed er gingen alarmbelletjes rinkelen en daarom heb ik de geruite kraag en de geruite mouwbies mar even snel vervangen voor wit, zodat het misschien toch meer meisjes werd voor haar idee. Tussen de middag weer gepast maar Middelste dochter blijft erbij dat blauw geruit voor jongens is. Dus jullie krijgen nu wel een foto op model te zien, maar of ze hem daarna veel gaat dragen weet ik dus niet. Hopenlijk kunnen reakties op mijn blog of forum haar overhalen. (Als ze positief zijn hahaha!)

11 opmerkingen:

Klaasje zei

Zeg maar tegen haar dat ze een supermooie blouse heeft gekregen!!!
Hij staat haar erg goed en ik vond hem totaal niet jongensachtig hoor!
Zeker nu niet met die witte accenten, dat maakt het "dames"achtig.
Gr, Klazina

Esrosa zei

O, niet gelogen: zo'n blouse heb ik nu zelf ook aan! Ik vind 'm super hoor Marinka, het staat je echt heel goed. Je lijkt wel een dame :-)
Hier worden juist heel veel blauw/witte ruitjes ed gedragen door de meiden, helemaal leuk!
Mooi gemaakt Daniƫlle, super.

Vlijtige Lies zei

Het is juist een hele mooie blouse!!En echt een meisjes modelletje!En anders kunnen jullie misschien een leuke rode of rose bloem haken en die als versiering erop maken,groet!

Bonte Tante zei

Je heb een hartstikke mooie en leuke blouse Marinka! Het staat je erg goed! Misschien kan je nog een leuk kettinkje eronder dragen (dat doen mijn meiden ook vaak onder een blousje), dan ben je echt een dame!!

Elise zei

Is ze al overtuigd? De blouse is erg mooi en echt wel voor een meisje met die leuke rimpels! Ik dacht ook gelijk, misschien nog ergens een gehaakte bloem zetten.

Margreeth zei

heel leuk bloesje!! Ik heb m ook in de planning staan hier.

Mariette zei

Staat erg leuk! Absoluut een meisjesbloesje hoor ;-)

Sabine zei

Oei, je ziet aan haar gezichtje dat ze er niet helemaal blij mee is. Wij vinden het hier allemaal (alle 4 de meiden en ik ook) een heel erg mooi bloesje! Het toont net heel erg chic, vinden wij! Gewoon dragen, Marinka, je zal zien dat de andere meisjes op school ze heel erg mooi gaan vinden!

groetjes en nog veel succes bij het overtuigen van je dochter :-)

Sabine

janneke zei

sjonge wat kun jij goed bloesjes maken zeg!
ik durf me daar niet aan te wagen,lijkt me zo moeilijk met dat beleg enzo.
Ik vind het een heel leuk bloesje en het is echt geen jongens bloes!(je zou er een blauw wit gehaakt bloemetjes broche op doen? als ze dat meer meisjesachtig vind.
grut ik zie nu dat ik niet de enige ben die het over bloemetjes heeft.(dat krijg je als je niet alles eerst leest :) )
Groetjes Janneke

Riny zei

Marinka ik vind het blousje wat Mamma gemaakt heeft heel leuk staan. Een echt meidenblousje.
Je vriendinnen willen ook vast zoiets..let maar op.Je hebt mooi bijpassende haarlintjes in je haar.Met het witte rokje zie je er toppie uit...en voor je mamma een dikke pluim.
liefs...Riny

Klavertje Kleding zei

Marinka, het staat echt super!! Zou zo een Jottum bloesje kunnen zijn. Toevallig ligt er hier ook zo'n kleur ruitje klaar voor een bloesje voor m'n dochter. (komt helaas niet meer af voor de vakantie denk ik door tijdgebrek!)

Grt. Nel