woensdag 8 juni 2011

Topje/cirkelrok- jurk is weer topje en rokje geworden!

nu met foto op model

Ik kan dat niet uitstaan he: Iets wat met liefde gemaakt is en wat dan niet goed uitpakt. Joanne heeft het jurkje van de vorige post vanmiddag een paar uur gedragen en ik kon er niet aan wennen. Ik bleef zien dat het tekende. Dus toen ze het vanavond uittrok om naar bed te gaan, heb ik gelijk maar de koe bij de horens gevat en het jurkje doormidden geknipt. Dat klinkt rigoreus maar ik heb het met beleid gedaan hoor! En nu is het weer een top en een rok. Ik denk dat dit set Joanne beter staat. We zullen morgen zien!
En zo was de jurk!

14 opmerkingen:

Klaasje zei

o o, zo blijf je bezig he!
Maar het blijft irriteren als het niet naar je zin is.
Ik hoop voor je dat het nu goed is, anders moet je het weer aan elkaar maken, ha ha!
Zo ziet het er ook supermooi uit hoor!
Succes ermee, gr, Klazina

Klavertje Kleding zei

Goed van je dat je het gelijk gedaan hebt. Ziet er goed uit zo! Hopelijk staat het haar goed zo, ben benieuwd. En anders naai je het inderdaad zo weer aan elkaar :-)))

Grt. Nel

~THEA~ zei

Heel herkenbaar voor mij!! Als iets me niet aanstaat blijf ik er ook aan denken tot ik een oplossing gevonden heb.


Ik vind dit idd leuker uitzien!! Ik ben benieuwd hoe het staat!!

Groetjes Thea♥

Aline zei

Oh wat goed dat je er gelijk mee aan de slag bent gegaan! Anders blijft het liggen. Ziet er heel goed uit zo - de combi blijft leuk ;-)

Vlijtige Lies zei

Jammer is dat altijd.Maar wel goed dat je het gelijk veranderd hebt,want uit ervaring weet ik dat je je toch blijft storen als je het niet doet.Ziet er erg leuk uit zo,en fijne stof om te dragen als het warm is...nu nog even passen op model!

Collie-Collie zei

Herkenbaar... als er eenmaal iets niet helemaal tevreden over bent, of het pakt anders uit, dan blijf je dat constant zien...

Wel flitsend gedaan hoor!!

Groetjes, Collie

Blomkes zei

Ha, ha grappig om je beide berichten achter elkaar te lezen! en heel herkenbaar. Ik ben er intussen ook al achter dat de lengte van het hemdje erg bepalend is voor de uitstraling van een jurkje. Laat je het te lang, dan gaat het jurkje 'lijzig' lijken.
Het is nu een leuk setje geworden!

groetjes, Elske

Elise zei

Goede oplossing, zeg! Staat lekker pittig zo!

@Let zei

Je bent lekker van 'de dijk'... ken je die uitspraak? Vast wel, zover wonen we niet bij elkaar vandaan hé...
Maar je hebt het goed opgelost hoor, ik ben a-creatief wat dat betreft, dus ik vind álles knap :-)
Lief dametje zo!

Groetjes, @Let...

Riny zei

Je bent een volhouder zeg.Groot gelijk hoor. Het resultaat is erg leuk geworden. Het topje en de circelrok hebben van die leuke golfrandjes wat Joanne erg leuk staat.(stofje is heerlijk ROZE) Nu kan ze het setje ook nog apart dragen hoewel het bij elkaar natuurlijk het leukste is.Het patroon van het hemdje lijkt me een beetje smal vallen want je dochter is niet echt breed.De boordjes zien er prachtig uit. Tweelingnaald? Was ze er blij mee? Gelijk een foto gemaakt tussen de middag natuurlijk haha
Groetjes Riny

Riny zei

Danielle het kan zijn dat m'n reaktie een paar keer binnenkomt. Blogger doet weer raar.
Heb het advies gekregen van @Paula om het vinkje weg te halen bij "aangemeld blijven"
En het werkt...misschien een tip voor anderen?

Corine van Toor zei

Hoi! Wat een leuke set weer, en ik ben het wel met je eens: de rok/top staat haar beter dan de jurk. Was ze het zelf wel eens met de verandering? mijn dochters zouden flink protesteren, want ze houden zo van jurken ;))

Met een strikje zei

Wat een mooie set zo! Staat erg mooi, beter dan de jurk inderdaad. Wel balen dat je jurk moest aanpassen, gelukkig niet zonder succes ;). Gr. Renate

Daniëlle zei

hoiii
wat een leuk setje joh, ja ik vindt het ook beter staan als die jurk. Leuk hoor allemaal!