woensdag 8 juni 2011

top en cirkelrok word jurk

Zoals gezegd zou ik verder met de topjes gaan, maar nu voor de meiden, Gisteren had ik er 1 voor Joanne geknipt en in elkaar gezet, maar ik vond hem een beetje saai en had bedacht om er een cirkelrok aan te zetten. Eerst wilde ik er een dubbel rok aanzetten met verschillende lengte maar dat redde ik met de stof niet. Dus nu heb ik er een stuk streeptricot onder het effen grijze tricot gezet. Toen hij af was was ik helemaal tevreden maar nu Joanne hem gepast heeft ben ik minder tevreden. Hij tekent heel erg bij haar. Haar buikje komt er wel erg naar voren. Maar ook mijn minder geslaagde dingen zet ik op mijn blog, dus ook deze. Ook voor mijzelf om van mijn inschattingsfouten te leren.

5 opmerkingen:

Aline zei

Kun je niet de cirkelrok op taillehoogte aan het hemdje vastzetten? Dat lijkt mij wat passender voor het figuur van je dochter en de combi met de boordjes en de strook in die twee stoffen vind ik wel erg leuk hoor. (Bij Jaƫl blijkt een lage taille ook niet echt succesvol te zijn - heb ik ook al eens een misser mee gemaakt ;-))

Danielle zei

Hoi Aline, dat zou de oplossing zijn, maar ik heb niet genoeg stof meer. En met een stuk ertussen uit halen word hij echt te kort. Ik kijk het nog even af. Misschien haal ik de rok er weer af en word het toch een top. Maar dat vind ik eigenlijk zo zonde van mijn gedane werk. Of ik zou hem voor Marinka kunnen bestemmen,dan kan ik makkelijker er wat tussenuit halen.
groetjes Danielle

~THEA~ zei

Toch vind ik hem hardstikke leuk.

Maar idd een taillemodel zal haar beter staan.
Ik zou het doorknippen.Misschien heb je nog stukken over dan zou ik in de lengte een paar naadjes maken en daar weer het cirelrokje aanzetten!
Zonde als ze hem niet kan dragen!!

Groetjes Thea♥

Klavertje Kleding zei

Ik vind hem wel super leuk geworden. Ik snap wat je bedoelt. Kun je niet een striklint van een restje maken en dat dan aan de voorkant vaststrikken? Bijv. drie lange repen nemen (niet afwerken) en dat vlechten en dan met de knoop aan de voorkant.

Groetjes Nel

Sabine zei

Hoi Danielle,

inderdaad, op zich is het een heel erg mooi jurkje geworden, maar het is een beetje spijtig dat haar buikje er zo in staat. Voor mij lijkt ook de beste oplossing om er een taillemodel van te maken. Zo kan ze hem nog makkelijk dragen want..; ik vind je combinatie van stofjes weer super!

groetjes,
Sabine